JASMINA STOJANOVIĆ (Sensa) Sreća kao razvoj svesti! /Nove Perspektive

jasmina-stojanovic

Rad u Sensi je naučio da suštinski ne postoji podela na dobro i loše, da sve ima svoj kvalitet, a da mu značenje dajemo mi sami. Kao vatra, koja može da zagreje dom, ali i da ga zapali.

Sreća kao razvoj svesti!

14706933_1181289391930847_3284513761654189010_o

 Festival Nove Perspektive, sa velikim zadovoljstvom, uspešno i sa lakoćom sprovodi misiju, koja promoviše personalni i društveni razvoj u harmoniji sa prirodom. Jedinstveni koncept koji nas ujedinjuje i spontano kreira evoluciju dobrih vibracija!

Svi ste pozvani na veliko novogodišnje množenje sreće i kolektivnu transformaciju stvarnosti iz Nove Perspektive za najviše dobro svih! Zahvalnost za sve što jeste i dolazi!

 

est-nove-perspektive-program-decembar2016

 

Raditi svoj posao odgovorno, predano, požrtvovano i vredno, verovati u svoje vrednosti i živeti prema njima, ulagati svoje vreme, znanje, ideje i negovati stavove drugih ljudi, preuzeti odgovornost za njihove živote i sudbine jer vas slušaju i veruju – uvek je i svuda izazov.

Jasmina Stojanović završila je Filološki fakultet, grčki jezik i književnost i tokom studija uživala u svemu onome što je do tada u životu zanimalo: u spoju istorije, kulture, umetnosti i nastanka jezika od samih korena reči.
U novinarstvo je ušla odmah po završetku studija, istražujući mogućnosti, ali joj je na prvom razgovoru za posao, tadašnji direktor Izdavačke kuće Burda, Bernd Morhut rekao:

Izdavaštvo je takav posao da kada uđeš, ili ga zavoliš i više nikada odatle ne izađeš, ili ga brzo napustiš i nikada mu se više ne vraćaš.

Zadržala se u izdavaštvu, sada već 12 godina i postala urednica magazina Sensa.

Rad u Sensi je naučio da suštinski ne postoji podela na dobro i loše, da sve ima svoj kvalitet, a da mu značenje dajemo mi sami. Kao vatra, koja može da zagreje dom, ali i da ga zapali.

Raditi svoj posao odgovorno, predano, požrtvovano i vredno, verovati u svoje vrednosti i živeti prema njima, ulagati svoje vreme, znanje, ideje i negovati stavove drugih ljudi, preuzeti odgovornost za njihove živote i sudbine jer vas slušaju i veruju – uvek je i svuda izazov. A rezultate tog izazova ipak kreiramo sami.

Najvažnije je podariti ljudima nadu, da ovaj trenutak sada u kome se nalaze i u kome se ne osećaju dobro, nije konačnost i da zaista samo oni mogu sve da promene i preokrenu u svoju korist, pomoću alata i tehnika koje predstavljamo, upravo šireći sreće oko sebe i kroz magazin.

Uspela je sa svojim timom, da za kratko vreme u Sensi ostvari rast u svim poljima, ali i da organizuju događaje koji su, zasigurno, promenili lice Beograda i umesto mrkih pogleda doneli osmehe građanima.

10603652_10152585243187789_2966089015837050310_n

FB LINK EVENT

Festival Nove perspektive 10.12.2016 11h – 20h

 

Na Festivalu Nove Perspektive u Mikseru 10. Decembra u 14h posetioci će sa Jasminom imati interaktivno druženje koje definiše Sreću kao razvoj svesti.

Jedinstveni koncept koji nas ujedinjuje i spontano kreira evoluciju dobrih vibracija!

 

04-web-fest-nove-perspektive-dec-2016

Svi ste pozvani jer sreća se množi samo kad se deli!

 

Podeli sa prijateljima:

Povezani Tekstovi

Ostavite komentar

Ime *

Email *

Website

Tvoj komentar *