Festival “All Me fest Nova Svest” održan u Mikser Haus klubu

All Me fest Nova Svest

Jedinstveni festival All Me fest Nova Svest održan je u beogradskom klubu Mikser Haus, na kome su posetioci imali priliku da uživaju u bogatom programu posvećenom svesnom, zdravom i ispunjenom životu!

Učesnici programa bili su stručni predavači i ličnosti iz javnog života koji svojim delovanjem promovišu profesionalni i društveni razvoj u harmoniji sa prirodom.

All Me fest Nova Svest je na jednom mestu okupio one koji svojim znanjem, radom, uslugom i proizvodima doprinose zdravijim, svesnijim i kvalitetnijim stilovima života.

Ovaj alternativni festival obuhvatio je celodnevna predavanja eminentnih stručnjaka iz oblasti samorazvoja, motivacije, energetskog rada, zdrave ishrane, duhovnosti i primenjene psihologije, a sadržao je i izlagački deo sa proizvodima i uslugama koji se zasnivaju na zdravom i holističkom pristupu životu.
Centar Novih Perspektiva, kao ponosni organizator ovog predivnog festivala, nastaviće u istom pravcu i uskoro ponuditi svojim sugrađanima još jedan inspirativan događaj!

Podeli sa prijateljima:

Povezani Tekstovi

Ostavite komentar

Ime *

Email *

Website

Tvoj komentar *