ALL ME NOVA SVEST festival ~ talas pozitivne promene u srcu Beograda

Jedinstveni festival u organizaciji Centra Novih Perspektiva i Mikser Housea, predstavio je u nedelju, 10. maja 2015, bogat i raznovrstan jednodnevni program koji je motivisao Beograđane da zakorače na put ličnog razvoja u cilju postizanja harmoničnog i zdravog načina života.

ALL ME NOVA SVEST festival je pažljivo kreiran kako bi omogućio ljudima da steknu prva praktična znanja na putu ličnog razvoja i tako započnu rad na sebi koji za cilj ima uspostavljanje psiho-fizičkog balansa i ispunjen, srećan život.

Posetioci su imali priliku da potpuno besplatno prisustvuju na šest razvojnih i motivišućih predavanja i praktičnih radionica koje vode eminentni stručnjaci, kao i da na bini posmatraju prezentacije različitih veština za negu tela i duha.

Zainteresovani su mogli da saznaju:

Kako održati visok nivo svesti u toku dana (Nebojša Nedić), šta to znači vratiti se sebi i kako se izvodi meditacija na zvuk (Branko Kovačević i Srđan Gojković Gile), koja je uloga 7 energetskih centara u telu svakog čoveka (Tatjana Jevđović uz specijalne goste), kako su životna iskustva promenila poznatu spisateljicu i prvu srpsku blogerku (Žana Poliakov), koje su to tajne čišćenja organizma od toksina (Georgij Nazarov) i zašto je ljubav prema sebi jedini pravi lek (Margarita Milenković).

Na festivalu se predstavilo i više od 40 izlagača čiji se proizvodi i usluge zasnivaju na zdravom i holističkom pristupu životu. To je bila jedinstvena prilika da se na jednom mestu okupe svi ljudi koji svoje poslovanje zasnivaju na visokim moralnim vrednostima i poštovanju prirode.

Za najmlađe učesnike pripremljen je dečji kutak sa organizovanim programom koji su sprovodili iskusni i edukovani animatori.

Centar Novih Perspektiva je u potpunosti uspeo u nameri da pošalje talas optimizma i ljubavi ka čitavom društvu i planeti!

Hvala svima koji su uveličali ovaj događaj svojim prisustvom!

Podeli sa prijateljima:

Povezani Tekstovi

Ostavite komentar

Ime *

Email *

Website

Tvoj komentar *