KAMBO – prirodna medicina iz Amazonske prašume! Tradicionalni holistički detox tretman!

to je ta

KAMBO – Prirodna detox medicina iz Amazonske prašume – Tradicionalni holistički tretmani. Povratak u mudrost prirode!

Upoznajte sebe kroz procese isceljujuće tradicionalne prirodne medicine, osetite balans energija, detox uma, tela i duha i istovremeno ojačajte imunitet čitavog organizma. Kako je sve to moguće pročitajte u nastavku.

124791640_355091615791365_4796653007699551697_nŠTA JE KAMBO? Kambo je prirodna medicina koja se tradicionalno koristi, već hiljadama godina, u autohtonim stanovništvima amazonske prašume. Ovi tretmani uključuju primenu sekreta žabe Sapo (lat. Phyllomedusa bicolor) koji ima neverovatni učinak na celokupni ljudski organizam.

DA LI JE KAMBO ZA MENE? Živimo u svetu koji nas uči o krajnostima, dualnosti I ekstremima i tako smo zamenili sreću za adrenalin i smirenost za ambiciju i uspešnost, a svoju autentičnu istinu za neku tuđu ulogu. Ali prava radost, stvarno zadovoljstvo, satifakcija i blaženstvo nisu ništa drugo, nego osećaj izobilja stvarnih osećanja  u vašem srcu. Poverenje, konekcija i povezanost sa sobom i okolinom, su prirodna stanja koje nam daju energiju živosti, vraćaju mir i vode nas u direktni osećaj prepoznavanja i pripadanja. Ravnoteža, stabilnost i fokus su glavni vodiči u ovoj igri zvanoj život.

5Toliko puta se začudimo kako pored tolikog sveta mi i dalje živimo osećajući se odvojenim, često I slomljenim i prepuštenim tako, da sami moramo sebe sastavljati. A svi ti osećaji, su ustvari  znak da nismo povezani sa sobom. Jer sve se odnosi jedino na našu unutrašnju konekciju, koju možemo osetiti samo kad Jesmo, ono, ko uistinu jesmo, kad tako naučimo integrisati iskustva i prihvatimo sebe u potpunosti, to nam omogućava da se  povežemo i sa svetom oko nas.

Mi smo rođeni iz svetlosti i nosimo tu svetlost u sebi sve vreme, ali život s njegovim zaokretima i večitim lekcijama, naše traume iz detinjstva, situacije u kojima se osećamo nemoćni i prepušteni na milost događanja  za koje mislimo da ne možemo promeniti, imaju dubok uticaj na naše biće, verovanja i oblikuju suštinu onoga što postajemo tokom formiranja I odrastanja.

124785672_398794571253182_6513273817157655496_nMnogi od nas razvijaju različite obrasce koji u manifestaciji žive u obliku formacije zidova oko naših osetljivih srca, I to radimo samo da bi skrenuli pogled sa tih bolnih stvari, jer je tako lakše i jer su nas tako odavnina naučili. Nažalost, takve stvari ne nestaju same, one dublje ulaze u same u sebe i počinju našim životima davati oblike i načine bivanja i reagovanja koja nisu iz naše istine, a to je prečesto vrlo daleko od našeg nežnog i uravnoteženog bića. Takvo neuravnoteđeno stanje savršena je podloga za razvoj stresa i oboljevanja fizičkog tela. Ako se prepoznaješi osećaš da želiš reagovati, ovaj tretman bi mogao biti za tebe.

KOJI SU BENEFITI KAMBO TRETMANA?

circleKambo je prirodna medicina koja nas duboko utemeljuje i uzemljuje, sa velikom mogućnošću da uklonimo izgrađene zaštitne mehanizme, odbrambene zidove i druge slojeve, koje smo od kada znamo za sebe, podizali i prihvatali kao svoje i nepromenjive. Sve su to uloge građene za okolinu, društvo i porodicu, ili potiču kao programi još iz ranog detinjstva ili nekih  životnih trauma. Toliko su čvrste da ne dozvoljavaju da izađemo iz tog večitog kruga ponavljanja, izbegavanja i suočavanja sa svojim istinskim autentičnim bićem i osećanjima.

FIZIČKE DOBROBITI: Povećanje ukupnog zdravlja, povećanje energije, dugotrajno jačanje imunološkog sistema i duboka celovita detoksikacija.

Prva medicinska istraživanja Kamba su započela 1986. godine i vrlo brzo je shvaćeno da on nosi izuzetan potencijal u svetu zvanične medicine. Kambo je odličan tretman mnogih bolesti, bilo tela ili uma. Kambo ujedno podiže imuni sistem I jača nas, te se koristi i kao prevencija ili zaštita. Najjači je prirodni antibiotik na svetu, jaka protivupalna sila i prirodni antibakterijski koktel.

1499_kambo_twitter_logoKambo nosi snažnu inteligenciju, skenirajući naše fizičko telo, naša energetska tela, naša emocionalnu istoriju, traume, sve ono što mi Jesmo, kako bi se u potpunosti predali i povezali s izvorom svoje nespokojnosti i oslobodili se onoga što nam više ne služi.

 

MENTALNE I EMOCIONALNE DOBROBITI:  Potisnuti, zarobljeni osećaji mogu izaći na površinu kako bi se integrisali i iznova obradili. Brojni koreni besa, tuge, depresije, straha i teskobe mogu se trajno rešiti sve do ćelijskih nivoa kroz praksu koristeći i vežbe svesnog disanja. Koristi seza bistrinu uma, povećanje snage, intuicije, unutrašnje lepote i samopouzdanja. Oslobađa od stresa, izoštrava reflekse, pomaže kod zavisnosti i povezuje vas sa sobom.

124800323_358004348623766_8527624833539997995_nKambo je  medicina koja dolazi iz životinjskog sveta prašume Brazila i Amazona. Nije psihoaktivna, a koja nas duboko veže za  donje svetove, egzistenciju, niže čakre i naše fizičko telo. Vodi nas direktno na mesta gde je pohranjena sva naša emocionalna istorija, traume, senzacije i osećanja, koje smo sakupili kroz život i čisti naš organizam vodom.  Kroz ove procese dajemo šansu skrivenoj i tihoj boli da se oslobodi i transformiše..

Zahvaljujući snazi vode, koja se mora popiti neposredno pre primene Kamba i na jednostavnoj la dieta pripremi, telo prolazi kroz duboko fizičko čišcenje, kako bi se oslobodilo nagomilanih toksina, elemenata koji imaju nisku stopu vibriranja i funkcionišu kao “ego uloge” uslovljavajući naše živote tako, da se osećamo odvojeno od našeg istinskog sebe i kao takvi, odvojeni smo od svega što jeste u istini i ljubavi.

Uklanjanjem takvih fizičkih, ali i emocionalnih toksina, brzo možemo pristupiti stanju viših frekvencija, to postane novo stanje fokusiranosti, pruža duboki osećaj povezanosti sa sobom, prirodom i drugim ljudima, što donosi istinsko izobilje u srcu i vodi u mir i radost.

125181180_731746514215956_1361764015355215225_nDUHOVNE(spiritualne) DOBROBITI: Dah je direktni portal duhu. Vrlo je darovit pristup uzvišenim stanjima i osvetljavanju redovnog svesnog stanja. Kambo razvija sposobnosti efektnijih meditacija  i kontaktiranja našeg višeg ja  (Higer Self) i daje nam otvorenost prema kreaciji, svesnosti i mističnom iskustvu jedinstva kosmičke svesti.

Prema tradicijama, Kambo čisti takozvanu “Panemu” – “tamni oblak” za koji se smatra da je odgovoran za ljudsko loše stanje, izostanak sreće i to se često vezuje za Auru – energetsko polje ljudi.

Čišćenjem Aure iz tako loših vibracija čovek se može vratiti u prvobitno stanje blagostanja i povratiti svetlost i protok životne enerije.  Drugim rečima, bez tih negativnih energija i loših privezanosti u energetskom polju vaše aure, možete se sa lakoćom ponovno prisetiti ko ste Vi, vratiti se svom izvornom i čistom „Ja“  koje je bilo jedinstveno, pre nego što su se sva životna iskustva integrisala i disharmonično poremetila vaš  bio-ritam.

Kambo dubinski uklanja prepreke na našem putu, oslobađajući energetske blokade i traume, koje su se usadile u našim fizičkim telima gnezdeći se u izvoru nekih procesa i disbalansa, čisti ispred nas put kojim smo oduvek hteli hodati u svojoj budnosti, u Sada i u budućnosti.

Aktualizacija našeg autentičnog bića, utemeljenje potrage naših duša i putovanja u svoj centar iznad dualnosti, Misija je ove prirodne medicine.

 

KAKO IZGLEDA ISKUSTVO TRETMANA?

124941577_827196374757217_6443329514545962794_nTretman sa kambom se izvodi na površini kože, pravljenjem “kapija” tački, kojima se kambo uvodi u limfni sistem osobe. Njegovo dejstvo ima dve faze. U prvoj fazi, kambo ulazi u ceo telesni sistem i radi na ćelijskom nivou, odnosno, ulazi u svaku ćeliju u telu i izvlači nagomilane toksine, blokade i sve ono što nas onemogućava da funkcionišemo u svom punom potencijalu. U ovom delu tretmana doživljaj je sličan “skeneru” koji prolazi kroz celo telo i locira mesto najvećeg problema.

118468965_239576780569415_3289099373218443220_nDejstvo kamba je brzo i posle par sekundi se oseti zagrevanje tela i prokrvljenost svih delova, što je odlično za cirkulaciju i zdravo funkcionisanje kardiovaskularnog sistema. Druga faza kamba je izbacivanje svega što nam više nije potrebno iz organizma. Kambo sakupi sve toksine iz ćelija i prenese ih u želudac i creva gde ih oslobađa purgativom ili pražnjenjem. Druga faza čišcenja je vrlo individualna i zavisi od osobe do osobe i od samog stanja organizma i procesa.

Kambo se ponekad naziva i “ratnička ceremonija” jer zahteva snagu i uključuje kratku potencijalnu neudobnost ili neprijatnost ali i zato što nas ojačava i osnažuje i psihički i fizički. Iako je ljudima sa naših prostora ovakva tehnika često strana i nepoznata, ili je ideja izbacivanja telesnih tečnosti neprijatna, kambo je zaista jedan od najbržih i najefikasnijih načina da očistimo telo i duh i uđemo preporođeni, ojačanog imuniteta u ostatak svog života!

KAKO SE PRIPREMITI ZA TRETMAN?

Neposredno pre tretmana poželjno je da bude laganija ishrana i na dan pred sam tretman ne unositi više hranu posle osam uveče. Tretmani se zakazuju u prepodnevnim časovima i potrebno je na prazan stomak popiti litar i po do dve vode da se stekne utisak punog želudca. Voda se pije dvadesetak minuta pre zakazanog vremena

122486805_360806471836929_3418086270904330463_nTakođe, u toku pripreme, možete postaviti nameru i zamoliti duha prirode da vas u tome, kroz proces podrži. To podrazumeva da sami sa sobom vidite ili zapišete, šta biste voleli da otpustite, rešite, postignete ili promenite. Tretman sveukupno traje dva do tri sata i moguće je da se održi u udobnosti vašeg prostora ili u studiu na Banjici u Beogradu. Poželjno je poneti ili obući udobnu odeću a uglavnom se aplikuje na rame ili po želji na mesto koje sami odaberete.

Po dogovoru, može se zakazati individualano ili sa još nekim iz porodice, prijateljima ili partnerom ..

Za sva pitanja i konsultacije budite slobodni da me kontaktirate da zajedno sagledamo najbolje mogućnosti.

ŠTA JE JOŠ VAŽNO ZNATI?

107081305_2625947674289019_308302367406099405_nIzuzetno je važno napomenuti da kambo radi na svim nivoima ljudskog sistema, fizičkom, mentalnom, emotivnom i energetskom. U medicini je već poznato da svaka ćelija ima memoriju, te su u njima pohranjena sva naša iskustva i traume. Čišcenjem na ćelijskom nivou se oslobađamo kako nagomilanih bioloških i medicinskih toksina ( zbog načina života koji živimo, ishrane, stresa, pušenja, alkohola i lekova koje pijemo), tako i potisnutih emocija, blokada i trauma. Posle ovog tretmana naš sistem je osnažen, očišćen i stvara se zdravo okruženje koje je nepovoljno za razvoj bolesti.

Kambo je apsolutno bezbedan u radu sa praktičarem, legalan je i nije psihoaktivan. Ne primnenjuje se sa osetljivim grupama recimo, trudnicama, osobama koje piju lekove za visok pritisak, imaju dijagnoze epilepsije i psihoze ili probleme sa srcem i plućnim bolestima.

U svim drugim slučajevima u početnom razgovoru definiše se celokupno unutrašnje stanje osobe i organizma i namere, i u skladu sa tim se odredi tretman ili više njih ukoliko se složimo da je potrebno.

KO VODI KAMBO TRETMANE?

124354928_2315970938548249_2271030496813420397_nKroz direktnu praksu više od pet godina intenzivno učim o biljkama učiteljicama i lekovitim medicinama iz amazonske prašume. Znanje sam primala od nekoliko različitih učitelja, autentičnih šamana i kuranderosa – kako se izvorno nazivaju. U tom periodu kroz Kambo procese i ceremonije je sada već, prošao, veliki broj ljudi sa naših prostora i sveukupna povratna informacija pozitivnih promena i utisaka je iznad svih mojih očekivanja, zbog čega neizmerno volim raditi sa ljudima i kambo medicinom i na taj način doprinostiti i biti u službi za najviše dobro onih koji za sebe prepoznaju ovakvu vrstu poziva i samog isceljenja.

Kambo praktičar: Marina Tarle  viber: +381638630547

Mail: info@noveperspektive.com

 

118908762_1178774292505211_5878226755785666293_nTradicionalni holistički Kambo Reset je tretman koji vas pokreće i vraća u mudrost prirode. Spoj  je izvornog energetskog obnavljanja i isceljujućeg rada koji se dugo oseća i pamti, odvešće vas pročišćene, spremne i jače u dalje životne tokove.

 

 

ISTRAŽIVANJA ZVANIČNE MEDICINE: DODATAK ZA ONE KOJI ŽELE ZNATI VIŠE O SASTAVU!

Naučno Istraživanje o kambo pepitidima i njihovim blagodetima na čoveka:

2Hiljadama godina amazonska plemena koriste i obnavljaju se ovim prirodno hemijskim koktelom u skladu s tradicijom svojih predaka, svojom intuicijom i kosmičkom magijom.

Sada je na nama, iznad naše racionalne i naučne kulture, koja je prati i podržava, da sa izuzetnom zahvalnošću i poštovanjem koristimo taj dar prirode i primimo sve njegove blagodati, izvan onoga što možemo pokazati mnoštvom farmakoloških eksperimenata sprovedenih u laboratoriji.

Zapadni svet se naravno oslanja na ispitano i dokazano pa tako je i sastav koji je zvanična medicina potvrdila u ispitivanju kambo sadržaja dobio svoje prve studije..

Najveća fizička obnavljajuća blagodet Kamba su PEPITIDI, kojih po istzraživanju do sada, ima preko 120 i izuzetno blagotvorno deluju u obnavljanju ljudskih ćelija organizma i pročišćenju. Što dovodi do sveobuhvatnog dobrog zdravog stanja i čistog osećaja organizma, kao i ojačanog i zaštićenog imuniteta.

KAKO PEPITIDI IZ KAMBA DELUJU?

Hilomedusin – poput tahikinina (koji takođe deluju i kao neuropeptidi) – stvara kontrakciju na nivou glatkih mišića i povećava izlučivanje celog gastrointestinalnog trakta kao što su želudac, tanko i debelo crevo, gušterača i žučni mehur. To su glavni delovi odgovorni za duboko pročišćavanje koje je prouzrokuje uprava Kambo.

124919632_950286159122609_4171989857495252602_nFilokinin i Filomedusini – oba su snažni vazodilatatori, povećavaju propusnost krvno-moždane barijere kako za lični pristup, tako i za pristup drugih aktivnih peptida. Unutar ove skupine nalaze se medusini koji takođe imaju antimikrobna i antifungalna svojstva.

Kaeruleini i sauvagini – To su peptidi s lancima od 40 aminokiselina s miotropnim svojstvima na glatkim mišićima, stvarajući kontrakciju debelog creva i bešike. Oni proizvode pad krvnog pritiska praćen tahikardijom. Stimuliraju koru nadbubrežne žlezde i hipofizu, pridonoseći većoj čulnoj percepciji i celokupnom povećanom otporu.

Oba peptida poseduju veliku analgetičku moć, pridonoseći povećanju fizičke snage, sposobnosti suočavanja s fizičkom boli, stresom, bolestima i umanjuju simptome umora. U medicinskom području ova porodica peptida pridonosi poboljšanoj probavi i ima analgetska svojstva protiv bolova u bubrežnoj regiji kao i bolova zbog periferne vaskularne insuficijencije i tumorskih bolova.

Dermorfin i deltorfin – To su mali peptidi sastavljeni od 7 aminokiselina. Oni su selektivni agonisti opijatnih delta receptora, 4000 puta snažniji od morfijuma i 40 puta više, od endogenih endorfina.

Adenoregulini – otkrio ih je 90-ih tim Johna Dalyja u Nacionalnom institutu za zdravlje u Sjedinjenim Državama. Adenoregulin deluje na ljudsko telo putem adenozinskih receptora, temeljne komponente u svim staničnim gorivima čoveka. Ti receptori mogu ponuditi metu za lečenje depresije, moždanog udara i bolesti kognitivnog gubitka, poput Alzhaimerove bolesti i Parkinsonove bolesti.

Antimikrobni peptidi: Dermaseptini, uključujući adenoreguline (s 33 aminokiseline), plastelini i filoseptini čine deo porodice širokog spektra antimikrobnih peptida koji učestvuju u odbrani gole kože Kambo žabe od invazije mikroba.

To su prvi peptidi koji pokazuju smrtonosne učinke protiv nitastih gljivica, odgovornih za teške oportunističke infekcije koje prate sindrom imunodeficijencije i upotrebu imunosupresivnih sredstava.

Oni takode pokazuju “smrtonosne” učinke na širok spektar bakterija, gljivica, kvasca i praživotinja.

Nekoliko godina istraživanja sprovedenih na univerzitetu u Parizu pokazalo je da su peptidi Dermaseptin B2 i B3 učinkoviti u ubijanju određenih vrsta ćelija raka.

124982752_672040573513603_2795702903256263837_nIstraživanje na univerzitetu Queens u Belfastu nedavno je osvojilo prestižnu nagradu za svoj revolucionarni rad s rakom i Kambom. Njegov mehanizam delovanja stvara se inhibicijom angiogeneze tumorskih ćelija, sa selektivnom citotoksicnošću za te ćelije.

Bradikinini – poput filokinina i triptofilina, oni su peptidi po strukturi i svojstvima slični ljudskom bradikininu. Važni su izvori naučnih studija, jer su hipotenzivni i zbog stvaranja vazodilatacije, kontrakcije nevaskularnog glatkog mišića, povećavaju vaskularnu propusnost, takođe povezanu s mehanizmom upalne boli.

Bombezini – ti peptidi potiču lučenje solne kiseline delujući na G ćelije želduca, bez obzira na pH medij. Takođe povećavaju sekreciju gušterače, crevnu mioelektričnu aktivnost i kontraktibilnost glatkih mišića.

Ceruleini – stimulišu izlučevine želudca, žuči i gušterače i određene glatke mišiće. Mogli bi se koristiti u paralitičkom ileusu i kao dijagnostički medij kod disfunkcije gušterače.

Triptofilini – su neuropeptidi koji se sastoje od 4 do 14 aminokiselina, što otvara nove perspektive o načinu funkcionisanja ljudskog mozga.

124930386_728694207990067_6765988807140207138_nTi su biopeptidi probudili veliki naučni interes, a mnogi od njih su uspešno sintetisani u laboratoriij i patentirani. Ali do sada ni jedna od ovih molekula nije korištena u kliničkoj praksi jer zvanična medicina još uvek ne nalazi mogućnost šireg ispitivanja ovok koktel sekreta jer ga Kambo luči spontano samo u svojoj prirodnoj sredini, odnosno duboko u Amazonskoj prašumi.

Istraživanje komponenata Kamba nastavlja se svakako razvijati, kako bi se pronašle kliničke primene u svetu medicine i farmakologije i u proučavanju novih mehanizama delovanja, u našoj ljudskoj biologiji

 

 

Rezervišite svoj termin i uronite u sebe hrabro. Viva Kambo!

                               Kontakt: Marina Tarle +381638630547

Podeli sa prijateljima:

Povezani Tekstovi

Ostavite komentar

Ime *

Email *

Website

Tvoj komentar *