Buđenje Osvetljenog Srca! Prvi put u Beogradu!

75580252_148930946492580_7457635591908229120_o

Buđenje osvetljenog srca. Da! Živimo u vremenu nepreglednih promena koje se pojavljuju na svim nivoima – Majka Zemlja izmenila je svoju vibraciju, naša kolektvna svest se menja brže nego što je uobičajeno. Presudno je da pronađemo to mesto u samima sebi, da iskusimo vremena ljubavi i snage koja su uvek bila u nama (i na koja smo jednostavno zaboravili).

For English version click here:

Awakening the illuminated heart – Workshop

Buđenje osvetljenog srca jeste prisutno sada, da pomogne pojedincu da se seti onoga što zapravo jeste, kao i svojih sposobnosti.

Kako prevazići ograničena uverenja i dostići daleko viši nivo svesti? Kako dosegnuti i iskoristiti večnu mudrost srca, umesto onoga u šta nas ubeđuje naš um? Kako povratiti moć u cilju aktiviranja neponovljivog i božanstvenog Sopstva?

Upravo je to Sopstvo naša iskonska priroda.

Pozivamo Vas na ovu čarobnu radionicu koja zaista menja vas, vraća vas vama u vaše srce i vašu istinu. Srce. Da! Tu sve počinje i sve se završava.

 

9428871_103162621069413_7062435572031160320_oPetodnevna radionica Buđenje osvetljenog srca – Beograd (Srbija)
Datum / vreme: od 09. do 13. jula 2020. godine, 09.30 – 19.00 časova. Mesto održavanja: Beograd, Srbija, adresa će biti objavljena prijavljenima, održava se u centru grada.

 

Buđenje osvetljenog Srca je radionica koja podrazumeva da se prisetimo svog Sosptva, svoje iskonske prirode i usmerava nas kako da aktiviramo prirodnu MerKaBu (naše Svetlosno telo).

 

 

Šta možete da očekujete na radionicama?

• Prisetićete se svog Sopstva i onoga za šta ste sposobni
• Iscelićete svoje traume, emotivne boli, ljutnju
• Iskusićete neverovatnu moć opraštanja iz Srca
• Premestićete se iz straha u Ljubav
• Prisetićete se svog Svetlog tela, svoje MerKaBe, aktiviraćete MerKaBu do punog potencijala
• Aktiviraćete zrake svetlosti oko svoje glave i Zlatni Oreol
• Prisetićete se kako da komunicirate sa višim delom svoje svesti
• Utonućete u svet unutarnjih slika kroz vežbe drevne Škole slika
• Prenećete stvaranje iz Dualnosti u manifestacije Srca iz Jednosti
• Naučićete da stvarate i živite život sreće i blagostanja

69878275_103180031067672_7885245074223661056_n
Raspored radionice:

Dan I (09.00 – 19.00) – Prisećanje na Srce

Prvi dan ATIH radionice predstaviće Školu sećanja i ideju o nastanku ove radionice. Saznaćete neophodno u vezi sa ciklusima Univerzuma i padu svesti koji se odigrao pre 13 hiljada godina.
Potom će uslediti božanstvena i posebna Anđeoska ceremonija, koja će vas pripremiti za ono što ćete naučiti, iskusiti i isceliti u narednih nekoliko dana tokom radionice. Tokom ostatka dana, saznaćete sve što je potrebno o MerKaBi, Svetoj geometriji, fraktalnosti Univerzuma i svetom prostoru Srca.
Kako biste se bolje pripremili za nastupajuće dane, podelićemo sa vama vežbe iz Plave škole slika koje su podržane slikama i uverenjima Klodet Melchizedek.

 

LUKA ATIH workshop 500 pix 52
Dan II (09.00 – 19.00) – Dan isceljivanja

Drugi dan je naročito poseban – Dan isceljivanja Srca
Kroz informacije koje ćete dobiti, bićete u stanju da razumete svoja ograničena uverenja kao i ograničena uverenja čovečanstva. Prisetićete se kako da ih prevaziđete i ostvarite se u svesti i razumevanju.
Započećete razumevanje svojih stvarnih moći i sposobnosti. Prisetićete se kako su Zvuk, Vibracija, Geometrija, Brojevi i Boje isprepletani i zapravo čine jedinstvo.
Tokom ovog dana, iskusićete neverovatnu moć bezuslovne ljubavi i isceljenja iz Srca.
Ma koje emotivne traume i blokade koje su spremne da budu oslobođene, biće isceljene kroz drevni postupak Isceljivanja Srca.

 

LUKA ATIH workshop 500 pix 80
Dan III (09.00 – 19.00) – Dan Povratka u Srce

Na početku dana završićemo isceljivanje koje je započeto drugog dana u Piramidi. Nakon toga, povešćemo vas kroz božanstvene vežbe koje će vam pružiti dublje razumevanje i iskustvo življenja iz Srca. Naučićete kako da koristite i verujete unutarnjim osećanjima, kako da sagledate stvari izvan polariteta i ega.
Tokom poslepodneva, iskusićete ponovno spajanje kroz Srca i Sećanje – kroz drevne vežbe sufijske mistične tradicije.
Zakoračićemo u Sveti prostor Srca i iznova se povezati sa višim Sopstvom. Kasnije tokom dana spoznaćete kako da stvarate iz Srca – primićete svo neophodno znanje, kako biste stvorili život kakav želite.

Kada pomislite da je dan gotovo završen, naučićete i iskusiti još jednu uzbudljivu stvar; naučićete kako da aktivirate Zrake svetlosti oko glave i da ih pretočite u Oreol, poput onog koji su imali Buda i Isus Hrist.

LUKA ATIH workshop 500 pix 61
Dan IV (09.00 – 19.00) – Dan MerKaBe

Tokom poslednjeg dana radionice, saznaćete sve što je neophodno u vezi sa svojim Svetlosnim telom i svojom MerKaBom. Prisetićete se kako da je aktivirate i služite se njome u svakodnevnom životu.
Jednako ćete dobiti praktične informacije u vezi sa programiranjem MerKaBe i stvaranjem čulne MerKaBe.

Ovo je u potpunosti nova metoda aktiviranja MerKaBe iz Srca tokom izvođenja tantre Srca. Način za aktiviranje sintetičke MerKaBe, kako je to opisano u Drunvalovoj knjizi Cvet života, sada je zastareo i više nije prikladan u procesu uravnoteženog uspona.

 

 

LUKA ATIH workshop 500 pix 24

Dan V (09.00-19.00)  – Dan Kosmičke milosti – neobavezni dodatni dan

Za sve stare ATIH učenike, koji su već pohađali moju radionicu Buđenje osvetljeog srca, pripremio sam poseban dan, koji sam nazvao Peti dan – ATIH. Ova jednodnevna radionica podrazumeva naredne teme:

Deo I – Osvrt na ATIH
Deo II – Programiranje MerKaBe i čulna MerKaBa
Deo III – Kosmička milost – Drunvalo Melchizedek – informacije u vezi sa novom radionicom
Deo IV – Biomagnetno polje i Hristova svest
Deo V – Produženi pranični kanal i tri sfere aktivacije
Deo VI – Omega sfere – aktivacija MerKaBe
Deo VII – Dupla ANKH tantra meditacija
Deo VIII – Okret poslednjih 90 stepeni (kompletno objašnjenje)

 

LUKA ATIH workshop 500 pix 75

Ljubav ima moć koja je davno zaboravljena; moć koja je toliko snažna da je stvorila Univerzum u kojem živimo i krećemo se.

Vaše srce sadrži izvorna uputstva za život, a kada Srce iznova preuzme kontrolu nad našim životima, život nam uzvraća Radošću i Snagom.

Kroz savladavanje metoda koje ćete spoznati na radionicama Buđenje osvetljenog srca dobijate priliku da umnogome produbite stazu buđenja svoje iskonske prirode, svoje iskonske suštine.

Nakon završetka ove radionice, posedovaćete unutarnje oruđe koje će vam omogućiti da zaista pokrenete prosec vaznesenja.
Stoga ćete biti u potpunosti spremni za sve buduće promene.
Pridružite nam se, zajedno ćemo zaroniti u talase uspona ka novoj stvarnosti Svesti Jednosti.

LUKA ATIH workshop 500 pix 89
Petodnevna radionica Buđenje osvetljenog srca – Beograd (Srbija)

Datum / vreme: od 09. do 13. jula 2020. godine, 09.30 – 19.00 časova
Mesto održavanja: Beograd, Srbija
Cena: 333 EUR za četiri dana ; 88 EUR za peti dan
Prijave: +381 60 35 35 902

atihworkshopbeograd@gmail.com

Pridružite nam se u Srcu! Zainteresovani učesnici će kao odgovor na prijavu, dobiti i upustva za učestvovanje i pripremu. Očekujemo vas!

 

O Voditelju:

70537718_103169107735431_8606869665227997184_o

 

Lu Ka je Licencirani učitelj School of Remembering osnivača Drunvala Melchizedek & Buđenje osvijetljenog Srca® (ATIH):

Lu Ka je počeo učiti o radu Drunvala Melchizedeka oko 1999. godine. Od tada je svoj život duboko posvetio proučavanju svete geometrije, svete matematike, alternativne istorije čovečanstva, meditacije Merkabe i njihovog odnosa prema zvuku, svesti i životu uopšteno.

Godine 2012. Drunvalo  mu se pojavio u snu govoreći mu da mora doći u Sedonu u SAD kako bi se upoznali. Lu Ka je prvi put upoznao Drunvala na tom putovanju i to je bila još jedna prekretnica u njegovom životu.

Iste godine otišao je u Egipat 21. decembra. Ovo sveto putovanje aktiviralo je njegovo sećanje na drevnu Atlantidu, pred-dinastički Egipat i setio se svog života na drugim planetama. Posvetio je svoj život služenju Univerzumu.

Vrlo brzo, LuKa je završio sve programe School Of Remembering – Škole sećanja, pomagao je drugim učiteljima, a osim toga, dva puta je pomagao i samom Drunvalu na radionicama.

Počeo je održavati intenzivno, radionice, gotovo svake nedelje od 2017.  Lično je vodio više od 100 radionica na ATIH-u što mu je dalo reputaciju najaktivnijeg učitelja u “Školi sećanja”

.

LUKA ATIH workshop 500 pix 68
Pomogao je do sada, više od 1000 učenika, da i sami dosegnu svoje srce i da se sete ko su oni zaista. LuKini studenti opisuju LuKine radionice kao izravne, u srcu temeljene, učinkovite i životne promene. I njegov pristup temeljen na srcu menja svaki prisutan život.
Više o voditelju na linku: Awakening Heart

Sve emocionalne traume i blokade koje su spremne za oslobađanje isceliće se drevnim načinom ozdravljenja srca.

Naša sreća na fizičkom, mentalnom i emocionalnom ili čak duhovnom nivou odnosi se na energiju i svest. Kad čovek počne doživljavati nove energije i nove razine svesti, stari obrasci, ponašanja i verovanja koji su ograničili nečije opažanje i zadržali svoju vibraciju u gušćem stanju bića, počinju se ponovno pojavljivati.

 

slider_1

“Drage duše, Hvala vam što ste se zainteresirali za radionice za buđenje srca. Odavno smo se već dogovorili da ćemo se sastati na ovom mestu i u vreme.  možemo teći kroz prekrasne i suptilne valove srca i setiti se kako je lako živeti iz svog Srca i aktivirati svoju Merkabu na prirodan način.  Došlo vreme da se ponovno sretnemo na putu sećanja ko smo mi zapravo.” Lu Ka

” Ova radionica je zaista iskustvo koje menja život! Mi smo zaštićeni i voljeni bezuslovnom ljubavlju. Potrebno nam je samo vreme da to razumemo. Trenutak u kojem se setimo ko smo zapravo, menja sve. Sve je savršen plan! Ceo naš život je uzvišena Božanska kreacija. Hvala svim Svetlosnim radnicima, mojoj duhovnoj porodici, mojim vodičima, Višem ja… Hvala Univerzumu na svim iskustvima u mom životu…” Ašhen Ataljanc

Dobro došli!

Podeli sa prijateljima:

Povezani Tekstovi

Ostavite komentar

Ime *

Email *

Website

Tvoj komentar *