Nagual Uchu: Šamanske tehnike isceljenja!

am08-300x225

Hiljadama godina šamani su bili uvaženi iscelitelji koji donose mudrost i moć u svoje zajednice. Šamansko isceljivanje je duhovna i medicinska praksa bazirana na tradicionalnom znanju prema kojem sva isceljenja uključuju duhovnu dimenziju. Za šamane svaka bolest je disbalans energije.

Centar novih perspektiva Vas sa radošću poziva na dvnodnevni seminar koji će voditi Nagual Uchu iz Urugvaja!

4. i 5. novembar 2017 od 11.00 do 19.00h  Mite Ružića 8

Šamansko isceljivanje je holističko isceljivanje. Isceljuje sve nivoe svesti: fizički, mentalni, emocionalni i duhovni. Ako bilo koji od ovih sistema nije u ravnoteži, taj disbalans se može osetiti unutar celog energetskog polja. Šamansko isceljivanje traži poreklo bolesti i leči poreklo, a ne olakšava simptome. Šamani mogu otkriti i lečiti bolesti pre nego što se pojave u fizičkoj stvarnosti.

Tokom vikend radionice Nagual Uchu će vas upoznati sa osnovnim načelima i raznim drevnim tehnikama šamanskog isceljivanja.

Radi se o efektivnim i jednostavnim tehnikama, koje možete primeniti u svakodnevnom životu. Neke od tehnika, leče fizičko telo, izvlačeći teške energije iz organizma (na primer energetsko čišćenje uz pomoć jajeta), neke od tehnika rade prvenstveno na duhovnim i energetskim nivoima (npr. povratak duše, pomeranje energija itd.).

Na ovoj radionici dobićete efektne alate i naučiti jednostavne tehnike sa kojima ete moći da pomognete i sebi i drugima.

Šamansko isceljivanje takođe se može primeniti kada postoje situacije kao to su depresije, stagnacije i apatije ili aktiviranje događaja iz prošlosti kojima ne poznajete uzrok.

To su samo neki primeri blokiranih energija koje bi šamansko isceljivanje moglo rešiti.

Jeste li ikad pitali kako se možete rešiti glavobolje pomoću jajeta?
Ili kako ublažiti bolove u mišićima pomoću krompira?
Zvuči previše jednostavno? Dođite i pokušajte! Iznenadićete se!

Šamanske tehnike isceljivanja korisne su svima.

Mogu se uključiti i u bilo koju praksu koju već koristite. Ako ste terapeut, maser, reiki majstor, učitelj joge – dodavanje tih drevnih tehnika u praksu nudi dobre, efektivne i očigledne rezultate.

Iz radionice izdvajamo:
– Uvod u glavna načela šamanskog isceljivanja
– Praktične tradicionalne tehnike
– Tehnika moćnog isceljivanja “Krvava zmija”
– Tehnike za izvlačenje teških energija iz vašeg tela pomoću prirodnih materijala (jaja, krompir, trave i druge biljke)
– Kako prepoznati i ukloniti energetske blokade iz vašeg sistema

* Obezbeđen prevod sa engleskog na srpski jezik.

Ko je Nagual Uchu?

18034621_10211740107832074_1523950861_n

Nagual Uchu dolazi iz Latinske Amerike. Naučio je i praktikovao šamanizam uglavnom u Meksiku, Peruu i Brazilu. U Argentini je bio deo grupe okupljene oko Karlosa Kastanede i usko sarađivao s Meriln (Žena Nagual iz kruga Don Juana). Tokom svog putovanja živeo je s raznim indijanskim plemenima kao što su Q’ero i Xingu, a redovno je u kontaktu s nekim od plemena koje svake godine poseti. Proveo je godine putujući po celom svetu, živeći i među afričkim i sibirskim šamanima, stekavši bogato iskustvo u radu sa snovima.
Kombinovao je i integrisao drevna znanja i tehnike u Urbano-Moderni šamanizam koji je primenjiv u 21. veku u našem svakodnevnom životu.
U poslednje dve decenije Uchu je podučavao stare šamanske tehnike prilagođene modernom životu svuda po svetu. Trenutno predaje u Evropi. U Beogradu je bio već nekoliko puta i okupljao veliki broj divnih ljudi na svojim radionicama.

VIŠE O UCHU:
http://nagual-uchu.com/blog/
Facebook:
Nagual Uchu – Modern Shamanism

Informacije, prijave i rezervacije:
info@noveperspektive.com

Dobrodošli!!!

CNP team

Podeli sa prijateljima:

Povezani Tekstovi

Ostavite komentar

Ime *

Email *

Website

Tvoj komentar *