Nagual Uchu: Umetnost Svesnog Sanjanja! Dvodnevni seminar 20. i 21. Maj 2017

nagual uchu i tadeja

Pozivamo Vas da provedete sa nama inspirativan, praktičan i sadržajan dvodnevni seminar sa sjajnim autentičnim učiteljima Šamanske prakse Nagual Uchu (Urugvaj) i Tadeja Škorja (Slovenija)

20. i 21. Maj 2017 od 11h do 19h Mite Ružića 8

*Prevod sa engleskog na seminaru je obezbeđen.

UMETNOST SVESNOG SANJANJA

Kako da aktivno pretvorite svoje sanjanje u stvarnost!!!

14680607_10209456376679003_2839345306978155311_n

Proces sanjanja oduvek je bio važan deo šamanske prakse. Umesto da čekate da upadnete u san jedva ga se prisećajući kasnije, praksom možete postići mnogo više.

U šamanskim kulturama dobro je poznato da se kroz snove može pristupiti nivoima mudrosti i vođstva koji jednostavno nisu dostupni na druge načine.

Za šamana snovi su izvor beskonačne mudrosti i razumevanja. Proces sanjanja je ekspanzivna, kreativna sila sa beskrajnim potencijalom istraživanja unutrašnjeg univerzuma.

Naša realnost je onakva kakvu je sanjamo.
Zašto onda ne bismo svesno sanjali?

Steknite snagu da sanjate sebe na način na koji ste oduvek želeli.

Naučite kako da otpočnete trening svog procesa sanjanja na šamanski način.

Na vikend seminaru, Nagual Uchu će objasniti osnovne principe aktivnog sanjanja, potkrepljujući ih mnogim praktičnim vežbama. Dobićete razne praktične alate i instrukcije sa kojima možete odmah početi da menjate svoju realnost.

Na seminaru ćemo učiti:

– Kako postići svesno sanjanje
– Kako proširiti svest u stanju sna
– Zagospodariti svojim snovima
– Naučiti kako da svesno pristupite kolektivnom snu
– Lucidno sanjanje
– Drevne tehnike za sanjanje
– Jezik snova
– Kreativnost i isceljivanje kroz snove
– Poboljšavanje prisećanja snova
– Kako posaditi sanjanja
– Pristupanje unutrašnjoj mudrosti kroz sanjanje
– Napredne tehnike za pretvaranje snova u stvarnost

“Moć da se sanja je moć da se učestvuje u samoj kreaciji.
Hrabro sanjanje omogućava da kreirate iz izvora, iz kvantne sfere univerzuma u kojoj sve postoji u svom latentnom, potencijalnom stanju.

Za Čuvare Zemlje, sanjanje stvarnosti nije samo sposobnost, već i dužnost koja se mora sprovoditi sa ljubavlju i milošću, jer će naša deca naslediti svet u kom će živeti u miru i obilju.

Šamani sa Anda i Amazona veruju da se ovim sposobnostima može pristupiti samo kroz podizanje svesti. Kada to uradimo, postajemo svesni da smo samo kapljica vode u božanskom okeanu, iako različiti, ipak smo uronjeni u nešto mnogo veće od nas samih.

Samo kada iskusimo našu povezanost sa beskonačnim, možemo biti u stanju da sanjamo moćno.

Čuvari Zemlje veruju da je svet stvaran samo zato što ga mi prenosimo iz sna u javu. Kada nam nedostaje hrabrost, moramo se zadovoljiti svetom koji je sanjala naša kultura, ili naši geni – a to može biti noćna mora.

Da biste sanjali hrabro i snažno, morate biti voljni da upotrebite svoje srce i donesete svesne odluke da sanjate sveti san radosti, mira, uzvišenosti i da vodite život onako kako vi to želite.”
(Alberto Viljoldo)

KO JE NAGUAL UCHU?

nagual uchuNagual Uchu dolazi iz Južne Amerike. Obučavan je za šamanizam uglavnom u Meksiku, Peruu, Argentini i Brazilu. U mladosti, bio je deo kruga Karlosa Kastanede i blisko je sarađivao sa Merilyn Tunneshende (nagual žena iz kruga don Huana).

Živeo je u raznim urođeničkim indijanskim plemenima, poput Q`ero indijanaca, Xingu, Kaxinawa, Shipibo pleme i on još uvek održava redovan kontakt sa njima i posećuje ih svake godine. Uchu je proveo više od 15 godina putujući širom sveta, živeo je među afričkim i sibirskim šamanima stičući bogato iskustvo u radu sa energijama.
On kombinuje i integriše drevno znanje i tehnike sa urbano-modernim šamanizmom koji je primenjiv na svakodnevni život u 21. veku. U poslednje dve decenije širom sveta podučava drevne šamanske tehnike koje su prilagođene modernom životu. Trenutno boravi i podučava u Evropi.

KO JE TADEJA ŠKORJA?


tadeja-skorjaTadeja je Uchuov saradnik u proteklih 5 godina, organizujući seminare i radionice širom Evrope.
Kao daroviti sanjar, još u detinjstvu je otkrila nove svetove u realnosti snova. Kroz šamanske obrede sprijateljila se sa Nagual Uchu-om i tako započela svoju šamansku praksu.

Cena dvodnevnog seminara iznosi:
130e (obračunava se u dinarskoj protivvrednosti po kursu NB na dan uplate)

Napomena: Kotizacija za učešće na seminaru je obavezna u iznosu od 50e. (obračunava se u dinarskoj protivvrednosti po kursu NB na dan uplate)

Mesto održavanja: Mite Ružića 8 Zvezdara
Vreme održavanja: 20. i 21. maj od 11h do 19h

PRIJAVE I INFORMACIJE:
info@noveperspektive.com
+381 638630547
www.noveperspektive.com

Hvala!
CNP TIM

Podeli sa prijateljima:

Povezani Tekstovi

Ostavite komentar

Ime *

Email *

Website

Tvoj komentar *