Na rubu znanosti: Krešimir Mišak uživo u Beogradu! “Stvaram ili Vidim?!”

38423222_10156608463806683_1406354330604273664_n

07.10.2018 u 20h velika sala Doma Omladine Beograda. Na rubu znanosti: Krešimir Mišak uživo! Veliko nam je zadovoljstvo da vas pozovemo na treće veliko predavanje jedinstvenog istraživača različitih fenomena:

KREŠIMIR MIŠAK (Zagreb, 1972.)

U EPIZODI 3:

“STVARAM ILI VIDIM”

Krešimir Mišak je autentični novinar, voditelj, rok muzičar i pisac naučne fantastike. Poznat je kao voditelj emisije “Na rubu znanosti” koja se emituje na HRT-u od septembra 2002. Emisija je ubrzo postala vrlo popularna zbog polemisaja neobjašnjivih, paranormalnih fenomena i misterija.

Treće veliko predavanje Krešimira Mišaka nastavalja da se bavi temama od izuzetne personalne i društvene važnosti!
“Stvaram ili Vidim?” naizgled je jednostavno pitanje, koje bi svi sebi mogli postaviti! Mišak je kroz svoj rad, do sada, postavio mnogo važna pitanja i usput, spoznao je neke tajne mističnog univerzuma!
Kao beskrajna knjiga autentično i argumentovano Mišak na svojim predavanjima prenosi mnoge teorije, zapažanja i odgovore, koje je godinama stručno istraživao, obradio, primenjivao i kroz lična iskustva integrisao.

Krešimir Mišak Naučnu fantastiku počeo je pisati 1999. godine i od tada je napisao desetak kratkih SF priča. 2000. i 2005. je dobio SFERA nagradu za najbolju SF priču. 2005. godine objavljena mu je zbirka SF-priča “Zvjezdani rifovi”, a u 2006. je izdao knjigu “Telepatija i telekineza”, a potom “Svjetla na nebu – hronologija istraživanja NLO-a”, “Sve piše u novinama (…a ponešto i ne)”, “Sretan Vam kraj svijeta… kakvog ste poznavali”, “Putovati kroz vrijeme – zašto ne”, a najnovije se zovu “Dečki, odjebite u skokovima” i “Svetlosni ratnik i beskrajni kosmički orgazam”

Krešimir Mišak u svojoj emisiji “Na rubu znanosti” za 20 godina, ugostio je najrazličitiji broj sagovornika i praktičara duhovnih i alternativnih pravaca čija znanja istražuje, piše i predstavlja, već dugi niz godina, a sada usvojeno i provereno znanje, sa delotvornim činjenicama, virtuozno i znalački prenosi. Posle njegovog predavanja više ništa nije isto! Mišak će vam sa velikom dozom duhovitosti, koja se gotovo graniči sa genijalnošću, zasigurno pokazati nove uglove koji će vas podstaknuti da Vidite i Stvarate!

38277411_10156608463821683_6524882743778607104_n
Kako prepoznati sinhronicitete?
Kako birati Transsurfing Realnost ?
Kako svet funcioniše i kojim mehanizmima se njime upravlja?
Kako funkcioniše ljudska svest i percepcija?
Biološki-psihološki mehanizmi u nama koji percepciju pretvaraju u našu stvarnost?
Kako ispravno delovati nasuprot nevidjive mreže moći?
Kako možemo izaći iz ‘zatvora’ uverenja i stavova?
Kako funkcioniše ideja “sreće” i kako je početi stvarati?
Šta je Psihoenergetika?

Da li Stvaramo ili Vidimo?”
Da li ste znali da postoji Transsurfing realnost! Da li je moguća ‘Nova Praksa’ za istinitu stvarnost? Širom sveta otkrivaju se mnoga nova područja koja su važna za kolektivno širenje svesti i sa kojima bismo trebali da se pozabavimo kako svaki pojedinac za sebe,tako i ujedinjeno za opšte dobro civilizacije. Iako je svest glavna kada je percipiranje sveta oko nas i nas samih, u pitanju, mi ne znamo šta je ona ili odakle potiče, zar ne?

Krešimir Mišak je neosporno jedan od fantastičnih govornika i svakako jedan od najvećih znalaca “alternativnih sadržaja” na ovim prostorima!

Vidimo se 07.10. 2018 u bioskopskoj sali Doma omladine Beograda u 20h na još jednom autentičnom, inspirativnom, edukativnom i beskrajno zabavnom predavanju Krešimira Mišaka! Zajedno smo upalili svetla na nebu i oslobodili tokove svesti! Sad je red da biramo: Da li Stvaramo ili Vidimo?! Dobro došli!

Intro music:
Vedran Petrak (Zagreb) Gong Master & Shoica Cajones (Beograd) Izuzetno talentovani i profesionalni muzičari, će za publiku održati kratki uvodni koncert. Njihov spoj rezultat je ‘Izuzetnih melodija’ koje sviraju na više od 20 retkih, akustičnih, instrumenata.

Prijatelj događaja Harmony Program www.harmony.hr

Karte se mogu kupiti na blagajni Doma omladine Beograda kao i na svim prodajnim mestima Eventima u zemlji i inostranstvu! www.eventim.rs

U holu Doma Omladine pre i posle predavanja moći će da se kupe knjige autora Krešimira Mišaka, poneki retki instrumenti i izdvajamo specijalnu ponudu:
**Shibipo Art Market- nakit i druge predivne rukotvorine plemena iz Amazonske prašume, a čijom kupovinom donirate rad na istraživanju Peruanskih lekovitih biljaka. Shipibo pleme poznato je po svojoj izuzetnoj kulturi. Shipibosi su majstori u pripremi Amazonske Medicine. Takođe su poznati po svojim svetim pesmama – Icarosima, vizualnom umetnošću I vezenju. Shipibo pleme ima veliko znanje o svetim biljkama i njihovim isceliteljskim svečanim moćima – drevnim šamanskim iscjeljenjima. Oni su među prvim plemenima, koji su počeli isceljivati sa čuvenom ayahuaskom. Izveli su veliko znanje iz drevne kulture. Autentično čuvaju I prenose Shipibo tradiciju čistog srca!
Na štandu se možete raspitati više o njihovoj kulturi i tradiciji …

Dobro došli!
**Cena karte iznosi 1500 RSD

Krešimir Mišak, Centar Novih Perspektiva, Dom Omladine, Harmony program & Eventim.

www.noveperspektive.com

Podeli sa prijateljima:

Povezani Tekstovi

2 Komentara

  1. Miloš je rekao:

    Veliki sam fan Krešimir Mišaka, žao mi je što nisam bio u prilici da ovo uživo vidim.

  2. Dragan je rekao:

    Cena karte je sasvim ok spram ovakve interesantne stvari. Psihoenergetika me posebno zanima.

Ostavite komentar

Ime *

Email *

Website

Tvoj komentar *