SRI HARI: Dozvolite sebi autentično buđenje vašeg božanstva!

13892269_966630896767515_5272706245747387328_n

Kada ste spremni da se oslobodite starih energija i napravite put za lakše i pozitivnije talase, doživećete ispunjavajuće i pozitivne nove obrasce, otkrićete mogućnosti kako da upotpunite svoje iskustvo u čistoj istini i primenite ih i praktikujete u svakodnevnom životu.

Donosićete korisne odluke za sebe, koje Vam služe za vaš najiskreniji put i vašu najveću svrhu, umesto da se uklapate u društvo, samo zato što drugi ljudi očekuju da bi trebalo da izaberete određene načine koji nisu u skladu sa vašim autentičnim bićem. Da, moguće je, velike promene su ispred vas, ali vi morate biti aktivni učesnik u njima.
Centar Novih Perspektiva Vas sa velikim zadovoljstvom poziva na ekskluzivni dvodnevni trening, koji će vas zasigurno obogatiti nesvakidašnjim, veoma korisnim, praktičnim i duhovnim znanjem!

Na proputovanju kroz Beograd, Sri Hari će sa polaznicima dva dana deliti lično iskustvo, stečeno tokom 20 godina putovanja i dubokog istraživanja duhovnosti u Indiji i efektno će pokrenuti talase ‘božanstvo’ u svakom od vas!

 Link ka FB eventu “Buđenje božanstva”

budenje-bozanstva3
Ekskluzivni Dvodnevni Trening:

“Buđenje Božanstva”  Dodir sreće!
Lead by Sri Hari (Hrvatska, Indija, Srbija)
17. i 18.12.2016 11h Dar Yoga Centar Mite Ružića 8 

Ako je povezanost ono što ste tražili, ona se ovde događa!
Ako je ljubav ono što želite, ovde je možete probuditi!
Ako je autentičnost, ono što vas poziva, dozvolite sebi da vas ovde izgradi.

Program dvodnevnog treninga:

Prvi deo: Uvodno teoretsko učenje
Različitosti i vrste energije – koncept Shakti (energije)
Razumevanje ljudskih energija i kanalisanje
Razumevanje osećanja i kontrolisanje energije

Drugi deo: Praktično znanje i učenje
Kako posmatrati svoje telo kao hram
Kako se prepustiti energijama kroz potpuno poverenje
Kako otkloniti blokade i razmeniti vibracije

Treći deo: Umetnost Buđenja Božanstva
Priprema svetog prostora
Lična priprema: fizička, emotivna i mentalna čistina
Meditacija: buđenje čula

Šta znači Buđenje Božanstva?
Podrazumeva iskustvo duboke jednostavnosti i potentnih veza. Kroz ovu praksu, dolazimo zajedno do suštine i delimo neke od najosnovnijih aspekata našeg bića – Dah, dodir, kontakt očima, razgovor – u duboko smislenim načinima, premostićemo podele koje nas razdvajaju i pronaći istovetnost sa sobom i okolinom.
To je prostor gde ćemo se sresti u čistom prisustvu i istražitivati sebe sa novih nivoa percepcije.

Kako izgleda Buđenje Božanstva?
Tokom treninga ćemo se deliti u grupe i u parovima raditi vežbe sa različitim osobama u prostoru, stvarajući atmosferu opuštanja, poverenja i sigurnosti. Duh milostivosti, radoznalosti se grupno podstiče i naglašava. Svako je dobrodošao svakome jer kroz dozvoljavanje, mi prihvatamo senku tako lako kao svetlo, prihvatamo bol jednako kao i zadovoljstvo i nežnosti kao našu snagu.

Kome je namenjen trening?
Ovo dvodnevno putovanje, namenjeno je svima koji žele da se upuste u suštinu unutrašnjeg putovanja sa autentičnim izrazom duhovnog fokusa i iskusnim učiteljem. Ako vas privlači fizičko isceljenje i želite da ga integrišete u vašem ličnom ili profesionalnom životu, ovaj trening je za vas. Program vas uči o negovanju unutrašnjeg božanstva, slobodnoj sposobnosti dodira, otkrivanju sebe iz različitih percepcija.

Koji su benefiti treninga?
Kroz program proći ćete kroz otpuštanje starih strahova, oslobodićete se tereta prošlosti i promeniti ponavljajuće nekorisne obrasce, napustiće vas energetski sve što vam više ne služi a za vaše najviše ostvarenje

Ovo je poziv koji vas usmerava ka promenama u vašem ličnom životu, vezama i intimnošću kroz uzvišen i osnažujući ‘božanstveni’ put.

Šta podrazumeva trening “Buđenje Božanstva”?
Trening podrazumeva duboke relaksacije, udružene vežbe koje obuhvataju dah, prisustvo i deljenje.
Podrazumeva da iskusite sami dubinu iza jednostavnosti ove prakse koji će vam transformisati, kako odnose prema sebi, tako i prema drugima u društvu, intimnosti i životu.

Ovo je poziv na božanstvenu duhovnu intimnost, u vezi sa sobom, sa partnerom i u skladu sa zajednicom.

Ovo je put od dozvole, preko istraživanja kroz radoznalosti do autentičnog ličnog ostvarenja.

Ovo je buđenje i proslava naše duhovne prirode, naše esencijalne prirode.

Budite sa svojim telom.

Budite sa svojim dahom.

Budite srcem.

Budite sa svojim ranjivim, vašim jakim, vašim hrabarim, vašim autentičnim duhom.

Budite jedni sa drugima.

Budite jedno sa sobom.

Lead by Sri Hari:
40138_480507784001_6707758_nSri Hari prvi je put otišao u Indiju sa 23 godine. Još u detinjstvu, bio je privučen intuitivnim osećajem, izuzetno moćne nostalgije, koja je pripadala zreloj odrasloj osobi, sa snažnim prepoznavanjem da će se na tom mestu sa svojom dušom, ponovo spojiti. Već tada tada je sa sigurnošću znao, da je Indija njegov put, duhovni izazov i život, sve drugo bila mu je sad već, poznata prošla sadašnjost.
Sadržajne dve decenije provodi u Indiji svestan da njegova duša, već iz života u život nije ni odlazila iz nje.
Ime Sri Hari stekao je inicijacijom u Švedskoj u svojoj 22 godini života, koju dodeljuje učitelj ili guru ili onaj koji vodi iz ‘tame u svetlost’.
Guru je osoba koja je imala Darshan (susret) sa istinom (Bogom) i koja je sposobna da prenosi znanje. Učitelj sa svog božanskog nivoa svesti daruje ključ (frekvencija u obliku mantre) koji povezuje učenika sa božanskom svešću. Praksa uključuje dodeljivanje duhovnog imena uz inicijaciju, koja podrazumeva ‘duhovno rođenje’ kojom učenik lakše razvija svoju svest, kao duhovna duša.

Sri Hari (Hindu) je duhovno ime, koje podrazumeva više značenja. Može biti titularni prefix koji se piše kao Shri, a označava Boginju sreće Lakshmi, a Hari je ime Boga koji čisti srca i oslobađa druge od nevolje i bede, međutim, najdominantnije značenje je božanski ‘lopov’ koji svojom ljubavlju krade srca živih bića.

Prvi učitelj od kog je sticao znanje, bio je Harikesh Swami.
A nadogradnju učenja, dobija od učitelja Pran Krishne Das Babaji Maharaja, učitelja koji je živa personifikacija čiste duhovnosti, ljubavi i služenja svetu, a koji je životno aktivan, u svojoj 99 godini danonoćno je prisutan, sa jako malo sna i hrane.

Sri Harijeva esencijalna praksa od početka je Bhakti yoga, koja ima moć i nosi slobodu. Ona je životni put ljubavi, kroz koju se uči da sve što radimo, mislimo i osećamo, činimo sa ljubavlju, implicirajući poruku, da ono što hrani ‘biljku ljubavi’ u našem srcu je poželjno i jedino istinito i prihatljivo.

Zanimljivo je da je na svom razvojnom duhovnom putu sretao veće i manje poznate gurue, derviše, monahe, šamane, veštice, tantrike, svece, ljude koji su obožavani kao avatari, egzaltirane ‘vantelesne’ duše i razna druga neobična bića, istinske umetnike kao i one koji su čista ogledala božanskog sjaja.
Širio je iskustva u svim pravcima, a najveći primer i dar ljubavi, dobijao je i od svojih roditelja, što mu je doprinosilo rastu i’ širenju duše u svim pravcima i pozivima.

Jednu od najintenzivnijih promena desila mu se nakon dugog niza godina pretežno duhovnog istraživanja, na jednom izuzetno svetom mestu Pushkar, koje se nalazi u Rajsthanu u pustinjskom delu Indije. Posvetio se tada tromesečnom postu, kroz koji je ‘primio poruku’, da je neophodna i realizacija, ne samo u duhovnim energijama i svetovima, već i realizacija u energijama ovozemaljskog postojanja, iako je sve zajedno povezano, potrebna je integracija sa iskustvom materijalnog sveta, da bi se nadograđivali ispravni uvidi i širilo znanje i učenje.

Sri Hari svoje duhovno iskustvo i praktično učenje primenjuje kroz različite praktične tehnike za razvoj i rast duhovnosti, a jedna od njih je i praksa tradicionalne linije Maha Sidha učenu od Premanananda Swamija, koju je proširio dalje sa učiteljem Hari Premom i ujedinio je autentična iskustva iz različitih pravaca u jedinstvenu praksu, koju prenosi kroz individualne sesije, predavanja, seminare i edukacije.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i dozvolite sebi autentično, spontano i inspirativno, buđenje vašeg božanstva, jer život nas voli i zaslužujemo samo najbolje!

Dobro došli!

Pridružite nam se:
Investicija za trening: 120e
Avans obavezan u iznosu od 50e
Join Us: Welcome!
Rezervacije i prijave:
Info@noveperspektive.com
+381 63 8630547

Hvala

Vaš CNP team
www.noveperspektive.com

Podeli sa prijateljima:

Povezani Tekstovi

Ostavite komentar

Ime *

Email *

Website

Tvoj komentar *