PROGRAM festivala NOVE PERSPEKTIVE: Dar Ljubavi ~ Put Svetlosti

fest nove perspektive

Centar Novih Perspektiva u saradnji sa Mikser House-om, sa ponosom predstavlja treći festival – “FEST NOVE PERSPEKTIVE: Dar Ljubavi ~ Put Svetlosti”, koji će se održati 1. novembra, sa početkom u 10h.

Serija festivala koja je započeta porukom “Menjajući sebe – Menjamo svet” pretvorila se u svojevrsnu živu priču koja se piše sama od sebe. Drugi festival, sa centralnom porukom “Transformacija počinje ~ MASOVNO BUĐENJE”, obeležen je nesvakidašnjim dešavanjima koje takva poruka može da izazove u našem društvu (link). Kolektivna svest se snažno opirala BUĐENJU, ali bezuspešno. Cilj je postignut i na informaciono nebo naše zemlje utisnut je simbol TRANSFORMACIJE.

Centar Novih Perspektiva i Mikser House odlučili su da kreiraju REVANŠ festival kako bi na taj način izrazili zahvalnost publici i izlagačima koji su, uprkos svim blokadama prethodnog festivala, uspeli da dođu i provedu taj dan u SVETLOSTI i MIRU.

Nakon što počnemo da menjamo sebe, sledi transformacija i buđenje, a kao rezultat toga rađa se LJUBAV I SVETLOST.
Treći festival, sa porukom “Dar Ljubavi ~ Put Svetlosti”, predstaviće predavanja i radionice koji će posetioce obasjati istinskim znanjem o LJUBAVI.

Pridružite nam se 1.11. u 10h, na ovaj poseban datum, i budite deo priče koja se piše nevidljivim rečima ljubavi, svetlosti i transformacije!

 

SATNICA PREDAVANJA / GALERIJA MIKSER HOUSE:

11.00h – 12.00h  – „OPRAŠTANJE ~ DAR LJUBAVI KROZ HO`OPONOPONO TEHNIKU“

suzana vemicSuzana Vemić je psiholog, Reiki Master – učitelj i lajf kouč i već tri godine promoviše Ho’oponopono tehniku u Srbiji, organizujući predavanja i seminare Mabel Katz. Suzana u svom radu integriše iskustva i znanja iz psihologije i različitih holističkih metoda kako bi ljudima pomogla da povećaju kvalitet svog života, prevaziđu svakodnevne probleme i pronađu put ka sebi samima.

Ho’oponopono tehnika uči nas da opraštamo kroz ljubav i zahvalnost. Ona je sasvim jednostavna za primenu i dostupna je svima nama, u svakom trenutku. Za praktikovanje vam nije potrebna posebna obuka, dovoljno je da prihvatite osnovne principe i postavke.
Prema ho’oponoponu sve što nam se događa predstavlja priliku za čišćenje, odnosno oslobađanje od programa. Sve što se događa, događa se dakle za naše najviše dobro, bez obzira koliko je teško. Kada ovako postavimo stvari, moći ćemo da budemo zahvalni za sve što nam se događa. Tako zahvalnost dugujemo i svim onim ljudima koji su nas povredili na bilo koji način. Jer, zapravo nas nisu povredili oni. Oni su bili samo posrednici, mogli bismo reći i prenosioci lekcije i svakako zaslužuju oproštaj.

 

12.30h – 13.30h – „KUNDALINI JOGA KRIJA ZA OTKLJUČAVANJE SRCA“

Pavandžot SinghPavandžot Singh ( Pavel Žirnovski ), KRI sertifikovani učitelj Kundalini joge. Završio je međunarodni program za obuku učitelja Kundalini joge Instituta za Istraživanje Kundalini škole Amrit Nam Sarovar, kojom rukovodi Karta Singh.
Prošao je dodatnu obuku kroz razne treninge i seminare kao što su sertificirani trening “SuperHealth®: Kundalini joga kao pomoć u oslobađanju od loših navika i zavisnosti”, program za učitelje Kundalini joge “Praktična primena tehnike Sat Nam Rasajan na časovima Kundalini joge” sa Sat Mitar Kaur.

U Rusiji je učestvovao u mnogim seminarima i časovima učitelja iz celog sveta: seminar joge zvuka sa Mirabai Seiba “Srce lečenja”, seminar sa Haridživanom Singh Khalsa “Oslobađanje od negativnih sećanja”, seminar sa Amandip Singhom “Meditacija Zlatnog Hrama za isceljenje”, seminar sa timom učitelja škole Amrit Nam Sarovar “Buđenje Duha”, i mnogim drugim seminarima sa Karta Singhom, Tarn Taran Singhom, Šiv Čaranom Singhom, Dharm Singhom, Sat Hari Singhom i Aleksandrom Kulikovim.

Poslednje tri godine je bio deo tima učiteljskog treninga Gurmukh Kaur Khalsa (Golden Bridge – Los Angeles) u Rišikešu, Indija, a 2014 organizovao Trening za učitelje Kundalini joge u Rusiji. Organizator medjunarodnog festivala Kundalini joge u Moskvi. U Beogradu živi i radi sa svojom porodicom od prošle godine.

 

Danica CvetkovicDanica Cvetković je KRI sertifikovani učitelj Kundalini joge (Kundalini Research Institute, USA), završila je KRI Teacher Treaning u Rishikeshu, u Indiji, kod jedne od najvećih učitelja Kundalini joge današnjice, Gurmukh Kaur Khalsa (Golden Bridge Yoga, Los Angeles). Završila je dva modula drugog nivoa i jedan modul trećeg nivoa obuke za KY učitelja tokom poslednje dve godine isto u Indiji. Radila kao pomoćnik učiteljice Gurmukh, na kursu za učitelje Kundalini joge u Rusiji i u Indiji u učiteljskom timu.

Učesnik je brojnih seminara Kundalini joge u Rusiji, Francuskoj, Italiji i Indiji tokom poslednjih godina kod Haridzivana, Maye Fiennes, Gurmukh i Gurushabada, završila prvi deo obuke za iskustvo lečenja preko Kundalini joge Sat Nam Rasayan kod velikog učitelja Guru Deva u Peruđi u Italiji.

 

14.30h – 15.30h – „POREDAK LJUBAVI ~ PORODIČNI RASPORED“

Katarina RakitaDr Katarina Rakita je sistemski porodični terapeut, doktor medicine, specijalista anestezije i reanimacije. Zvanje sistemskog porodičnog terapeuta stekla je u školi Vlade Ilića. Diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Beogradu, specijalističke studije završila u Kliničkom centru Srbije. Radi u Specijalnoj bolnici za estetsku hirurgiju „Colić”.
U Srpskom lekarskom društvu član je Sekcije za anesteziologiju i reanimaciju i Sekcije za tradicionalnu medicinu. Autor je više radova predstavljenih na međunarodnim kongresima.

Poredak ljubavi – porodični raspored je početkom 80-tih godina prošlog veka pod uticajem primalne terapije, transakcione analize, hipnoterapije, geštalt psihologije i različitih oblika grupne terapije, razvio i, prilagodivši ga savremenom terapeutskom pristupu, metodološki uokvirio nemački psihoterapeut, filozof, teolog i pedagog Bert Helinger. Poredak ljubavi uspešno se primenjuje na svim kontinentima, a pored popularnog naziva „Order of Love“ poznat je i pod terminima „Familienaufstellung“, „Constellation Work“ ili „Hellinger-Work“. Poredak ljubavi – porodični raspored je fenomenološki metod, koji svojim efikasnim isceliteljskim dejstvom prevazilazi okvire klasičnog terapeutskog rada.

 

16.30h – 17.30h – „SPONTANOST – VENERIN NAJLEPŠI DAR“

sanja pericAleksandra Sanja Perić, astrologijom se bavi 16 godina. Pristup joj je holistički i integrativan – gde u svom radu spaja astrologiju, psihologiju, genetiku i uticaj socijalnih modela i trendova na pojedinca kao i na masu.
Pored svakodnevnog rada sa klijentima povremeno drži školu astrologije i predavanja. Dar za pisanje je uspešno iskoristila kao kanal za prenošenje znanja, podsticanje individualnog buđenja, menjanje starih obrazaca u pogledu nekih astroloških fenomena. Redovno objavljuje na svom matičnom sajtu.

Na predavanju ćete saznati: Venera u arhetipu prikupljenih sadržaja. Čemu su nas učili, a šta nam se događa? Koliko je tradicija Balkana uticala na njen razvoj / sputavanje i kako prići programiranim uverenjima koje nosimo u horoskopu i reprogramirati ih?
Da li smo spontani? Kako se postaje spontan? Šta se dešava sa našom Venerom kada je ne živimo slobodno. Da li je ljubav lakoća ili trud? Venera kao okidač socijalnih interakcija. Ples, glas, smeh…
Ovo su samo neka od pitanja o kojima ćemo razgovarati na predavanju. Preporuka je da ako ne znate, pre predavanja saznate gde vam se nalazi Venera, u kom znaku. Tako ćete moći i za sebe lično nešto da dobijete.

 

SPECIJALNI GOSTI FESTIVALA:

tango naturalInstitut Tango Natural ~ škola argentinskog tanga.

Plesni parovi škole Tango Natural predstaviće se publici festivala kroz nastupe na bini Mikser House-a.

Institut Tango Natural je udruženje građana čiji je osnovni cilj naučno i stručno istraživanje argentinskog tanga kao potkulture, istraživanje argentinskog tanga kao plesa, plesna edukacija, približavanje argentinske i tango kulture srpskoj javnosti, kao i približavanje argentinskog tanga kao zdravog načina života pripadnicima svih generacija građana koji žive u Beogradu i Srbiji.

 

 

Koncept festivala obuhvatiće:

  • Celodnevna predavanja eminentnih stručnjaka iz oblasti samorazvoja, zdravog života, motivacije, energetskog rada, duhovnosti i primenjene psihologije;
  • Izlagački deo sa proizvodima i uslugama koji se zasnivaju na zdravom i holističkom pristupu životu;
  • Plesni performans škole argentinskog tanga “Tango Natural”

 

 

Festival je otvoren za posetioce od 10 do 18h časova, a cena karte iznosi 200 dinara.

Mikser House EVENT link: https://www.facebook.com/events/1628535054067569/

Dar Ljubavi ~ Put Svetlosti!

Dobrodošli!

POGLEDAJTE NAREDNI DOGAĐAJ U ORGANIZACIJI CENTRA NOVIH PERSPEKTIVA

samani

Podeli sa prijateljima:

Povezani Tekstovi

Ostavite komentar

Ime *

Email *

Website

Tvoj komentar *