FEST NOVA SVEST: Transformacija počinje ~ Masovno BUĐENJE!

nova svest fest

Centar Novih Perspektiva i Mikser House vas pozivaju na jesenji FEST NOVA SVEST, koji će u nedelju, 27. septembra od 11 – 20h, predstaviti bogat program posvećen svesnom, zdravom i ispunjenom životu u klubu Mikser House, u Savamali!

Nakon izuzetno uspešnog prolećnog festivala održanog u maju ove godine, Centar Novih Perspektiva predstavlja još jedan inspirativan holistički događaj, ovog puta sa porukom Transformacija počinje ~ Masovno Buđenje!
FEST NOVA SVEST će na jednom mestu okupiti sve ljude koji svojim znanjem, radom, uslugom i proizvodima doprinose zdravijim, svesnijim i kvalitetnijim stilovima života. Učesnici programa biće stručni predavači iz zemlje i inostranstva, koji svojim delovanjem promovišu profesionalni i društveni razvoj u harmoniji sa prirodom.

 

Festival će svojim javnim nastupom uveličati:

 

sophie bidard Sophie Bidard (Francuska) je internacionalni holistički terapeut, nosilac najviših sertifikata u oblastima NLP, NLP Coaching, Hipnoza i Hipnoterapija, Time Line terapija, energetsko isceljivanje, itd.
Sophie je pomogla mnogima da prođu kroz individualne probleme, isceljenja i lične transformacije.
Njen rad se bazira na dolaženju do korena problema i njegovom uklanjanju, bilo da se radi o emocionalnoj preopterećenosti, životnim krizama, depresiji, zavisnosti, fizičkoj bolesti, poremećenim međuljudskim odnosima, raznim vrstama blokada, itd…

 

 

sinisa ubovic Siniša Ubović (Srbija) je uspešan glumac, pisac, motivacioni govornik i ujedno jedan od vodećih trenera i predavača u oblasti motivacije, ličnog rasta i samopomoći.
Prvi je licencirani trener Heal Your Life programa u ovom delu Evrope. Od 2010. godine kada je ovaj program baziran na metodologiji Lujze Hej doneo na prostore bivše Jugoslavije, Siniša je održao veliki broj predavanja, radionica i edukacija širom regiona.

Siniša Ubović je autor mnogih knjiga a svaka je veoma brzo postala bestseler. Do sada je napisao “Put promene…i neće biti kraja čudesima” ” Afirmacije za put promene”, “100% JA”, “Dnevnik promene”, “Meditacija za početnike” kao i jedan od najinspirativnijih motivišućih romana “Moja baba zen budista”. Svoj rad je u više navrata predstavljao u gotovo svim zemljama regiona kao i u Engleskoj, Turskoj i Americi.

 

 

sonja simonovska Sonja Simonovska (Austrija) je osnivač programa LENS, autor knjiga, energoterapeut, holistički terapeut, terapeut Integrativnog Disanja, životni savetnik.
Sonja je oficijalni predstavnik austrijskog udruženja Integrativnog disanja ATMAN iz Beča i sertifikovani voditelj međunarodnog školovanja za Trenere Integrativnog Disanja.

 

 

 

vesna tokinVesna Tokin (Srbija) je sertifikovani instruktor i praktičar Theta Healinga® sa višegodišnjim iskustvom u radu sa klijentima. Bila je među prvim praktičarima koji su se obučili za Theta Healing u Srbiji.
Po obrazovanju akademska slikarka, vremenom je svoja interesovanja i kreativnost usmeravala ka istraživanju na polju razvoja svesti i duhovnosti.
Skoro deset godina proučava kinesku veštinu tai chi chuana i drevne energetske tehnike chi gonga.
Pored pomenutog, Vesna je učitelj i majstor nekoliko Reiki metoda. Suosnivač je KARUNA Reiki centra Srbije.

 

 

isidora trifunovic Isidora Trifunović (Srbija) je sertifikovani ThetaHealing® praktičar, NLP Trener, Usui Reiki praktičar.
Kroz prezentaciju tehnike ThetaHealing® posetioci će dobiti mogućnost da otkriju i otpuste duboko potisnute negativne emocije i transformišu ih u pozitivne preko Bezuslovne Božanske Ljubavi.

 

 

 

vedran petrak Vedran Petrak (Hrvatska) prati učenje Gong majstora Dona Conreauxa (SAD) više od 6 godina, upotrebljava holističke instrumente, planetarne gongove i tibetanske posude te mnoge druge. Vedran je sertifikovani ‘Gong Master Journeyman’.

Upotrebljava instrumente i rituale različitih kultura (šamanizam, budizam, hinduizam, kultura urođeničkih indijanaca, egipatsko isceljenje,…) s namerom širenja znanja tih kultura kako bi čovek bilo koje religije i kulture bio bliže potrazi za samim sobom. Vođen isceljujućim zvukom mnogih instrumenata Vedran takođe koristi šamanski bubanj, indijanske flaute, indijski shruti, kristalne posude, tongue drum, Neptunovu školjku, diđiridu, snasule, tibetanska zvona i mnoge druge…
Njegov zadatak je širiti snagu zvuka i podariti unutrašnji mir ljudima pod vođstvom Svetog Gonga.

 

ana zagajacAna Stojković-Zagajac (Srbija) se preko 20 godina aktivno bavi sportom. Bivši je reprezentativac u borbama u tekvondou, nosilac je crnog pojasa 2.DAN, a dugi niz godina radila je kao trener i sudija.
Veliku ljubav za turizmom spojila je sa sportom na odseku fitnes i sportovi snage, a onda je spontano došla joga. Stekla je međunarodnu licencu, u Beogradu.

Radila je sa prvim timom FK Partizan do osvajanja titule 2013. godine.
Iste godine se upoznala sa novim stilom joge (tada prvi put u Srbiji), po B.K.S. Iyengar metodi (veoma korisna za sportiste), i prošla obuku joge za trudnice, vežbajući aktivno i do svog 8. meseca trudnoće.
Svoje znanje aktivno  prenosi u Balance joga centru. Predstaviće se na Festu Nova Svest u simultano izvođenim vežbama joge sa timom koji čine: Katarina Konc, Ana Belanović, Bojana Borovnjak, Sladjana Todorović, Ivana Krajčinović.

 

isidora milosevic Isidora Milošević (Srbija) rođena je 1972. u Beogradu. Već više od petnaest godina uči i podučava Tai Chi i Qi Gong. Dobitnica je zlatne medalje u kategoriji majstora u Milanu 2005. i bronzane medalje u Luganu 2000. godine.

Kao instruktorka radila je u Turskoj i Španiji, te za sobom ostavila veoma uspešne učenike. Predsednica je Internacionalne Kung Fu Fedreacije, Odeljak za Srbiju, internacionalni je sudija i nosilac 6 DAN borilačkih veština. Tokom 2010. godine boravi na svetoj planini Wu Dang, u Kini, gde usavršava svoje veštine. Osnivač je Holističkog centra Sfera, gde danas prenosi svoje dragoceno znanje.

 

 

Koncept festivala obuhvatiće:

 • Celodnevna predavanja eminentnih stručnjaka iz oblasti samorazvoja, zdravog života, motivacije, energetskog rada, duhovnosti i primenjene psihologije;
 • Izlagački deo sa proizvodima i uslugama koji se zasnivaju na zdravom i holističkom pristupu životu;
 • Koncert gongova i tibetanskih zvučnih zdela
 • Performans na bini i predstavljanje veština za očuvanje zdravlja

 

NAPOMENA: Satnica programa biće uskoro objavljena.

 

Za izlaganje na festivalu pozivaju se svi:

 • Proizvođači prirodnih i organskih proizvoda, brendovi prirodne kozmetike čiji proizvodi nisu testirani na životinjama
 • Ordinacije alternativne medicine
 • Izdavačke kuće sa edicijom knjiga i autora u skladu sa temom
 • Wellness i Spa centri
 • Banje i centri koji se bave zdravstvenim turizmom
 • Proizvođači i prodavnice zdrave hrane
 • Kompanije koje proizvode flaširanu vodu ( uz ispunjavanje ekoloških standarda )
 • Preduzeća i prodavnice koji se bave proizvodnjom i prodajom herbalnih proizvoda i čajeva
 • Proizvođači ekoloških sredstava za čišćenje
 • Proizvođači opreme i dodataka za vežbanje, pravilno držanje tela i poboljšanje zdravlja
 • Proizvođači i prodavci opreme i tehnike koja se upotrebljava pri spremanju zdrave hrane
 • Kompanije koje se bave zdravstvenim osiguranjem
 • Turističke agencije koje imaju aranžmane za zdrav odmor i opuštanje
 • Dobrodošli su svi koji mogu uveličati manifestaciju sadržajima koji imaju za cilj unapređenje i promovisanje zdravih životnih modela, razvoj duha i balans tela i svesti u skladu sa prirodom.

 

//PRIJAVA ZA IZLAGANJE NA FESTU //

Prijava treba da sadrži: ime i prezime izlagača, naziv studija, brenda ili (linije) proizvoda uz prateći kratak opis i kontakt telefon, e-mail, web adresu (ukoliko postoji).
Mikser House će svim izlagačima obezbediti pultove prosečnih dimenzija 1,2 x 1,2m.

 

Prijave slati na mail adresu fest@novasvest.com

Festival je otvoren za posetioce od 11 do 20h časova, a cena karte iznosi 200 dinara.

Mikser House EVENT link:  www.facebook.com/events/494242534067383/

 

Transformacija počinje ~ Masovno BUĐENJE!

Dobrodošli!

 

Podeli sa prijateljima:

Povezani Tekstovi

1 Komentar

 1. rade vasovic je rekao:

  Postovani,

  iskreno podrzavam Vase aktivnosti sa zeljom za ostvarenjem zajednicke saradnje.
  Namera mi je da uzmem ucesce u vasem radu i dam svoj skromni doprinos.

  Rade Vasovic
  Srbija, Vrbas, 21460
  7. jula 64.
  mobil 064 16 559 16
  tel. 021 797 630

Ostavite komentar

Ime *

Email *

Website

Tvoj komentar *