Amazon, Peru! Ceremonije Ayahuasce uz pleme Shipibo!

150408_165068473652182_1463574159_n

PERU, AMAZON, JUŽNA AMERIKA
TRADICIONALNI Shipibo – LIČNI PROCESI, SA BILJKAMA AMAZONA u “Sanken Mai” Centru (San Francisco)

Isceljujuću AvanTURA života!

PROGRAM: “Proces isceljenja” Svete Lekovite biljke, ceremonije ayahuasce u tradiciji plemena Shipibo!

U saradnji sa timom iz Zagreba, koji vodi dugogodišnji terapeut I ‘curanderos’ (šaman, iscelitelj) Vice Mišković i centrom Sanken Mai, Shipibo ‘curanderosima’ iz Perua, pripremili smo intenzivni program pod nazivom “Proces Isceljenja” koji se odnosi na rad sa ‘majkom’ svih biljaka, čuvenom lijanom mudrosti, Amazonskom kraljicom Ayahuascom.

Putovanje podrazumeva jedinstveno transformativno i duboko isceljujuće iskustvo na svim nivoima!

30. Novembra iz regiona grupa od 14 ljudi, krenuće u mističnu prašumu Amazona na neponovljivu avanTURU života, posle koje će sve biti drugačije!! Pridružite nam se!

 

instagram

 

Vodič kroz ovu jedinstvenu životnu avanTURU i putovanje je dugogodišnji terapeut i iscelitelj Vice Mišković (Zagreb). Naizgled mlad, ali sa ozbiljnim znanjem i iskustvom u radu sa biljkama Amazona. Vice je prvu, inicijalnu zvaničnu edukaciju završio pre 12 godina u Zagrebu u “Snowlion” školi za integrativnu psihoterapiju i energetsko isceljivanje, danas poznatu kao CIR -“Centar Integrativnog Razvoja” i od tada aktivno radi kao isceljujući terapeut, neprestano nadograđujući svoja znanja. Oduvek je bio privučen ‘mističnim iskustvima’ i ‘izmenjenim stanjima svesti’, pa se tako i impresionirao šamanizmom, koje je prepoznao kao istinski potencijal i uvideo mogućnosti naprednog isceljujućeg rada u skladu sa prirodom i njenim zakonima.

U Južnu Ameriku redovno odlazi poslednjih šest godina, zadržavajući se po nekoliko meseci u izolaciji, intenzivno istražujući procese i rad sa svetim biljakama Amazona. Za to vreme proputovao je I Peru, Meksiko, Guatemalu, Bolivijua i druga sveta mesta.

U centru “Sanken Mai” provodi poslednje tri godine sa Shipibo curanderosima, po nekoliko meseci, učeći kroz najzahtevnije posvećene dijete sa različitim biljkama u potpunoj osami. Tražeći svoj put, kroz dijetiranje i učenje, otpuštajući lične blokade, povezuje se kroz procese – sa duhovima biljaka, otkriva njihovu beskrajnu čaroliju i usvaja mnoge vredne uvide i znanja, koja dalje sa zahvalnošću integriše i kroz svoj isceljujući rad prenosi i u praksu. Tokom poslednjih godina, imao je prilike raditi sa više različitih šamana i u drugim centrima, ali u “Sanken Mai” se vratio nekoliko puta, uvidevši da se u takvom tradicionalnom centru održavaju programi isceljenja veoma predano, posvećeno i sa jasnom vizijom kao i sa velikim poštovanjem biljaka.

12227196_697231447080452_4956616759734207589_n
“Sanken Mai” – “PROGRAM ISCELJENJA” – Medicina:

Lične procese u centru, vodi porodica Shipibo plemena, koju čine tri bliska brata Walter Lopez Nima, Efrain Rosendo Lopez I Diego Lopez. Njihove se energije skladno dopunjavaju a istovremeno, vode pojedinačno, veoma jake ceremonije, životno snažne, a istovremeno I prepune blagosti . Ono što ih posebno izdvaja kroz rada sa biljkama je način na koji pridaju važnost individualnim pristupu, koji je prilagođen za potrebe svakoga ko poseti njihov centar.

14 DANA U “SANKEN MAI” centru OBUHVATA:
-Saune koje služe za detox i pripremu tela za ceremonije Ayahuasce
-Šest ayahuasca ceremonija, svakog drugog dana u toku dve nedelje boravka
-Herbalne obloge sa različitim biljkama, kao i pojedini čajevi za detoxikaciju organizma. **Po potrebi
-Kupke s aromatičnim cvećem ili kupke s drugim egzotičnim biljkama učiteljicama za određena učenja, uvide ili isceljivanja

„Sanken Mai“ centar – SMEŠTAJ I OBROCI:
-U centru se nalaze drvene kuće sa odvojenim dvokrevetnim sobama i posebnim ulazima i zaštitnim mrežama. U blizini se nalaze tuševi i WC.
-Voda se pumpa iz bunara i dobra je za piće. Dobijaćete je i u sobama.
-Hrana se svakodnevno priprema u centru, na dane ceremonije postoje dva obroka: doručak i ručak, a danima kada nisu ceremonije su tri obroka: doručak, ručak i večera.

**NAPOMENA: Hrana se priprema po dijeti, što znači da nije začinjena, odnosno koristi se nekada malo soli ili maslinovog ulja. Jede se redovno riba ili domaća piletina kao i dosta voća i povrća. Ako ste vegetarijanci ili vegani molim vas da nam naglasite, kako bi smo oboke prilagodili vašim potrebama.

“SANKEN MAI” centar CENE I KOTIZACIJA:
14 dana: ***Ukupan iznos / 1.190 € / Dan u centru iznosi: 85$
*Ukoliko nam se pridružite prijavom do 30. Septembra 2018 Avans iznosi: 300 €
*Ukoliko nam se pridružite prijavom do 30.Oktobra 2018 Avans iznosi 500€
*Ukoliko želite duži boravak cena se određuje prema broju provedenih dana!

PLAN PUTOVANJA I AVIONSKE KARTE:
Polazak 30.11.2018
Venecija – Madrid- Lima – Pucallpa (prema planu letova)
Dolazak 02.12.2018 – „Sanken Mai“ centar
Prva ceremonija 03.12.2018. u 20h
Povratak 16.12.2018
Preporučena Agencija za za avio karte: Tales of Croatia: www.talesofcroatia.com/hr
***Cena povratne avionske karte iznosi cc 1000e

DODATNE INORMACIJE:
Ukoliko budete zainteresovani, u danima kada se ne održavaju ceremonije, moguće je dodatno dogovoriti i platiti na licu mesta Shipibo masažu i/ili Izlete: odlazak u grad i vožnje po reci. Bankomat je dostupan a suverniri neodoljivi imajte u vidu i takve troškove…

Do najbližeg sela San Francisca je 10 minuta vožnje ili 30ak minuta hodanja, u selu postoji internet veza ali stabilnost zavisi od vremenskih i ostalih prilika

Najbliži grad je Pucallpa, udaljen 1,15 h brodom ili oko 1h autom, postoji redovan taksi prevoz koji je prilično jeftin, u slučaju da su am potrebne neke stvari iz grada

-Unutar centra „ Sanken Mai“ biće pozvane žene iz plemena Shipibo, koje ručno rade predivne, prepoznatljive shipibo vezove, kao i razne druge predmete i nakit

KONTAKT INFORMACIJE:

Vice Mišković e-mail: Tclouds@gmail.com +385 91 223-5143

Marina Tarle e-mail: info@noveperspektive.com +381638630547

LINKOVI:
FB event:

Ceremonije Ayahuasce uz pleme Shipibo!
Curandero Panxin Nima (Walter Lopez):
https://amara.org/hr/videos/3LRuZDZedOO2/info/medicina-shipiba-y-sus-tratamientos/

–“Sanken Mai” Centar FB page:
https://www.facebook.com/MedicinaShipibaSankenMai/

Tales of Croatia avio karte:
www.talesofcroatia.hr

Centar Novih Perspektiva:
www.noveperspektive.com

Gracias!

Aho!

Podeli sa prijateljima:

Povezani Tekstovi

1 Komentar

  1. Dragan je rekao:

    Zaista fantasticna ponuda. E, ovo je upravo putovanje iz snova, misterija, egzotika, alternativna medicina, daleki put, nova kultura. Savrsenstvo!

Ostavite komentar

Ime *

Email *

Website

Tvoj komentar *