fest nove perspektive

FEST NOVE PERSPEKTIVE: Dar Ljubavi ~ Put Svetlosti

Autor:  admin

Centar Novih Perspektiva u saradnji sa Mikser House-om, sa ponosom predstavlja treći festival – “FEST NOVE PERSPEKTIVE: Dar Ljubavi ~ Put Svetlosti”, koji će se održati 1. novembra, sa početkom u 10h.

Serija festivala koja je započeta porukom “Menjajući sebe – Menjamo svet” pretvorila se u svojevrsnu živu priču koja se piše sama od sebe. Drugi festival, sa centralnom porukom “Transformacija počinje ~ MASOVNO BUĐENJE”, obeležen je nesvakidašnjim dešavanjima koje takva poruka može da izazove u našem društvu (link). Kolektivna svest se snažno opirala BUĐENJU, ali bezuspešno. Cilj je postignut i na informaciono nebo naše zemlje utisnut je simbol TRANSFORMACIJE.

Centar Novih Perspektiva i Mikser House odlučili su da kreiraju REVANŠ festival kako bi na taj način izrazili zahvalnost publici i izlagačima koji su, uprkos svim blokadama prethodnog festivala, uspeli da dođu i provedu taj dan u SVETLOSTI i MIRU.

Nakon što počnemo da menjamo sebe, sledi transformacija i buđenje, a kao rezultat toga rađa se LJUBAV I SVETLOST.
Treći festival, sa porukom “Dar Ljubavi ~ Put Svetlosti”, predstaviće predavanja i radionice koji će posetioce obasjati istinskim znanjem o LJUBAVI.

 

Festival će svojim javnim nastupima uveličati:

Suzana Vemić

Pavandžot Singh ( Pavel Žirnovski )

Danica Cvetković

Dr Katarina Rakita

Aleksandra Sanja Perić

Institut Tango Natural ~ škola argentinskog tanga